COVID-19 tidak halang pelajar usaha tanaman terung - Singh, Daljit (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, 2021)
SERDANG, 27 Mei – Pelajar Kolej Empat Belas, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil peluang pertanian di saat negara menghadapi pandemik COVID-19 dengan mengusahakan tanaman terung panjang atau nama saintifiknya ‘Solanum melongena Linn’, di kawasan kolej kediaman.