UPM - Savannah Jalin Kerjasama Akademik dan Penyelidikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 20 Dis – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Savannah State University, Georgia, Amerika Syarikat (SSU), menjalin kerjasama akademik dan penyelidikan dalam bidang sains, kejuruteraan dan matematik.