Prof. Ir. Dr. Mohd. Saleh Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 31 Disember – Menteri Pengajian Tinggi, Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin melantik Prof. Ir. Dr. Mohd. Saleh Jaafar sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) untuk tempoh selama tiga tahun berkuatkuasa 1 Januari 2011.