Program Cakna Barisan Hadapan Tingkat Kesejahteraan Warga UPM Ketika Pandemik - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2021)
SERDANG: Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM dan Sahabat Masjid UPM melaksanakan Program ‘Cakna Barisan Hadapan’ dalam menyahut baik inisiatif PUTRA CAKNA, bagi terus meningkatkan kesejahteraan warga UPM ketika pandemik COVID-19.