GreatBLU UPM rangkul juara Kits Cabaran kategori universiti - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 7 Feb- Pasukan GreatBLU Universiti Putra Malaysia dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan KITS CABARAN kategori universiti yang disertai pada bulan Januari lalu anjuran Digital Internet Association Malaysia (iaM).