Pasangan suami isteri bersama-sama menjadi graduan PhD - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 Mac – Cabaran sebagai pasangan yang berkeluarga dan bekerjaya tidak menghalang Dr. Mohd Taufik serta isterinya Dr. Nor Aziah bersama-sama menyambung PhD pada tahun 2014 dan berjaya graduate on time pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 hari ini.