Bekerja sambil belajar tidak menjadi halangan, pelajar bergraduat - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 Mac- Walaupun melakukan lima kerja sambilan semasa pengajian diploma, Jackcob Petrus, 21, berjaya menamatkan pengajiannya dalam Diploma Pertanian pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 hari ini.