Lensa pengalaman - Berita Harian, (2010)
jika anda mempunyai gambar pengalaman melancong, aktiviti, pemandangan menarik dan sebagainya untuk dikongsikan, sila hantarkan gambar yang berkualiti ke e-mail: bhskor@bharian.com.my atau alamat; SKOR, Unit Pendidikan Berita Harian, Balai berita, 31 Jalan Riong, 59100 Kuala Lumpur.