Demi Mak dan Abah - berita harian, (2009)
Nama diberi,Norshahida abdul hamid.Kini berusia 20 tahun dan sedang menuntut di Universiti Putra Malaysia dalam bidang Sains Bioperubatan.Saya dibesarkan di kampung Kuala Muda yang terletak di Seberang Perai Utara,Pulau pinang.