PKPP UPM anjur program PutraCocu@Hijau bantu realisasikan amalan kelestarian hijau - Isa, Siti Suriawati (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG - Pusat Kokurikulum dan Pembangunan Pelajar (PKPP), Univesiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Pusat Pertanian Putra (PPP), UPM menganjurkan aktiviti penanaman sayuran atau PutraCocu@Hijau baru-baru ini bagi membantu merealisasikan amalan kelestarian hijau.