Penyertaan penuntut tingkat imej PDRM - Sinar Harian (2010)
Idea pemikiran lateral penuntut universiti yang menyertai pasukan sukarelawan polis dapat memberikan input bagi menambah baik uasaha dan imej pasukan Polis diraja Malaysia (PDRM).