ESYM lancar penghantaran ubat HPUPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 20 Julai: Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Esyms. Sdn. Bhd. jalin kerjasama memorandum perjanjian (MoA) dalam perkhidmatan penghantaran ubat kepada pesakit di Farmasi Pesakit Luar, Hospital Pengajar UPM (HPUPM.)