UPM anjur Program Pertandingan Poster Pantun Jubli Emas sempena 50 Tahun UPM - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 18 Jun - Pelajar Kursus Kokurikulum Berkredit QKB2109, Persembahan Lisan Tradisional dengan kerjasama Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Pertandingan Poster Pantun Jubli Emas UPM bersempena dengan Sambutan Ulang Tahun UPM yang ke-50.