50,000 pelajar baru IPTA disaring - kosmo, (2009)
Hampir 50,000 pelajar baru yang mendaftar sebagai penunutut di empat Institusi Pengajian Tinggi Awam(IPTA)semalam diarah menjalani pemeriksaan saringan sebagai langkah pencegahan awal virus selesema babi.