Pesara guru tamatkan PhD tepat pada masa - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2011)
BINTULU, 1 Nov - Dr. Mangai Anak Tugau, 63, berjaya membuktikan bahawa usia tidak menghalangnya sebagai pesara guru untuk berjaya menggenggam segulung Ijazah Doktor Falsafah (PhD) tepat pada masanya.