Status sebagai seorang ibu tidak menghalang menggenggam PhD - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 30 November – Status sebagai seorang ibu ini tidak menghalang Saheera Sardar Mohamed, 35, untuk menamatkan pengajian beliau di peringkat doktor falsafah (PhD) dalam bidang Komunikasi Massa.