Inspektor sukarelawan polis berjaya genggam ijazah - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember – Aktif dalam badan beruniform semasa melanjutkan pengajian di UPM tidak menghalang Inspektor S/P Nazrul Rapail, 24, untuk bergraduat pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-46 pada hari ini.