Suami isteri polis trafik genggam Master bersama - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 Disember – Kesibukkan kerjaya sebagai pegawai polis tidak menghalang pasangan suami isteri, Mohd Hafiz Hafizul Khaidir dan Siti Narika Amirudin untuk mengenggam Master pada hari ini di Majlis Konvokesyen UPM ke-46 Sidang 2.