UPM dan My Cytohealth Sdn Bhd jalin perjanjian penyelidikan perubatan regeneratif untuk haiwan - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 3 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Perubatan Veterinar (FPV) telah membuat pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) bersama syarikat My Cytohealth Sdn Bhd untuk penyelidikan yang menghasilkan produk perubatan regeneratif untuk haiwan.