Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali

SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingg...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
Format: UPM News
Jezik:English
Izdano: Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2015
Online dostop:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf
Oznake: Označite
Brez oznak, prvi označite!